25 d'abril de 2024

Ferran Crespo, nou director de la secció institut de La Teuleria de Manlleu

El nou equip incorporarà novetats, com ara classes de dues hores que combinin teoria, pràctica i cooperació

Eudald Martínez 22 de juny de 2015 a les 17:34
Imatge d'arxiu del centre, ubicat en mòduls prefabricats
L’Institut La Teuleria de Manlleu encara una nova etapa. El proper mes de juliol el centre farà efectiu el relleu a l’equip directiu que a partir d’ara encapçalarà Ferran Crespo, professor de Física i Química. Crespo substituirà Marta Zenzen, que a partir d’ara assumirà la secretaria. De fet, el relleu a la direcció de l’institut manlleuenc és parcial, ja també continua Cristina Grifell, que passa de cap d’estudis a coordinadora pedagògica. La nova cap d’estudis a partir del proper curs serà Trini Montero.

Ferran Crespo assegura que el nou equip directiu apostarà per la continuïtat en el projecte educatiu, tot i que hi introduirà alguns canvis. Un dels més destacats és la durada de les classes, que serà de dues hores. Durant aquesta franja, però, l’alumnat combinarà la teoria amb la pràctica i també la cooperació entre estudiants.

Entre altres novetats, La Teuleria també preveu signar un conveni de col·laboració amb el Museu del Ter per treballar conjuntament part del currículum.

Entre les assignatures pendents, hi ha la construcció de l’edifici que ha d’acollir l’institut i deixar els mòduls prefabricats on s’ubica actualment La Teuleria. Crespo lamenta que el projecte encara està en una etapa molt verda i assegura que serà una de les prioritats del nou mandat. "El primer que hem de fer és demanar a l'Ajuntament que cedeixi els terrenys al departament d'Educació perquè aquest comenci a reservar recursos per fer la construcció definitiva. Els nostres alumnes tenen el dret de gaudir d'un centre tal com Déu mana", reclama el nou director.

Aquest curs 2014/2015 l’institut ha celebrat el seu quart any de vida. De fet, aquest juny la primera promoció que va estrenar el centre ha completat l’etapa educativa de secundària.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu