26 d'abril de 2024

Sílvia Jurado i Marc Prat ja són oficialment nous jugadors del CP Manlleu

El Club Patí Manlleu ha presentat dues noves incorporacions pels primers equips femení i masculí

E.Gil/CPManlleu 23 de juny de 2015 a les 11:28
El Club Patí Manlleu ha presentat aquest dilluns al vespre dues noves incorporacions pels primers equips femení i masculí. Es tracta de Sílvia Jurado, que arriba del CP Voltregà, i de Marc Prat, del CP Hoquei Olot. Tots dos s’han mostrat motivats i amb ganes d’estrenar-se amb la samarreta manlleuenca.

Sílvia Jurado, primer reforç per Ramon Anglada a l’OK Lliga femenina, ha explicat que ha vingut a aportar el màxim i a fer créixer l’equip: "És un projecte molt interessant, des de la base, i tinc ganes d’ajudar amb tot el que sigui possible". S’ha definit com una "jugadora discreta a la pista", però que treballa "des del minut 1 fins al 40" i que intenta ser al màxim de "constant". Jurado ha militat els últims 5 anys a les files del Voltregà, on hi ha aconseguit un palmarès de 4 OK Lligues, 2 Copes d’Europa i 2 Copes de la Reina.

Per altra banda, Marc Prat, segona incorporació del projecte encapçalat per Quim López a Primera Nacional, també s’ha mostrat motivat per començar: "Sóc treballador i ja tinc ganes de jugar. Personalment, l’objectiu és seguir millorant cada any, fer una pinya amb tot l’equip i integrar-me bé al grup". Prat ha reconegut que el Manlleu és "el club que m’ha il.lusionat més i el que s’ha interessat més per mi; convèncer-me ha estat fàcil".
Etiquetes:
Esports