25 d'abril de 2024

Petit incendi a l'antiga fàbrica de Maydisa a Manlleu

El foc, probablement ocasionat per un petard, va cremar papers, cartrons i runa acumulada a la nau abandonada

R 25 de juny de 2015 a les 10:57
La incidència més destacada de la celebració de Sant Joan a Manlleu no es va produir durant la revetlla sinó que va tenir lloc aquest dimecres a la tarda. Quan passaven pocs minuts de les 6 de la tarda, els Bombers van rebre un avís per un incendi a l’antiga nau de Maydisa a Manlleu. Concretament, el foc va cremar papers, cartrons i runa que hi havia a la nau del carrer del Ter, actualment abandonada.

Tot i que no s’ha confirmat la causa, fonts policials apunten que la hipòtesis més probable és que el foc es generés accidentalment a causa d’un petard. L’incendi, però, va ser de poca importància, i les quatre dotacions de bombers que s’hi van desplaçar van donar el foc per extingit al cap d’1/4 d’hora.

En general, el balanç d’incidències molt positiu durant la revetlla de Sant Joan, ja que els Bombers de la Generalitat van haver d’efectuar comptades sortides per fets de poca importància. Segons han informat des del cos, a tot Osona només es van detectar tres petits incendis durant la nit: dos a causa de l’encesa contenidors a Torelló i Santa Eugènia de Berga i una altra per un petit incendi de vegetació a Centelles.
Etiquetes:
Societat