26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu serà un any més a Tercera Divisió

L'ascens de La Pobla de Mafumet a Segona B deixa el Manlleu un any més a Tercera

El Ter 29 de juny de 2015 a les 09:16
Foto d'arxiu.
La victòria de la Pobla de Mafumet davant el Gerena, dóna l'ascens als tarragonins i també la permanència a l'AEC Manlleu a Tercera Divisió. Els manlleuencs van patir fins al final, ja que depenia de l'ascens d'un dels equips del Grup V a Segona B. Amb l'Ascó fora de la lluita les oportunitats es va centrar sobre la Pobla que als penals va aconseguir l'ascens aquest diumenge.

Després de molt patir per si el Manlleu seria a Tercera Divisió o a Primera Catalana. Finalment la victòria dels de La Pobla van donar l'alegria i la permanència al Manlleu. Un Manlleu que segons el seu president Josep Anglada, "per tal com va acabar la temporada no ens mereixíem perdre la categoria".

Segons Anglada "la fita, era molt dificil". S'havien de donar molts condicionants per aconseguir ser a tercera un any més. Per una banda la salvació del Cornellà, que es va complir, que si es volia comptar amb La Pobla, el Nàstic havia de pujar, i així va ser. Però que per altra banda alguns catalans que havien de pujar es van quedar a les portes, com el cas de l'Ascó, que es el primer campió que no puja des del 2007, tal i com explica Anglada.

Fa unes setmanes el club va fer oficial la primera incorporació. Després de la renuncia de Miquel Muñoz a la banqueta, que va marxar al Farners, el club va anunciar que Albert Fernández seria el nou entrenador del primer equip. També va anunciar la convocatòria d'eleccions previstes per aquest dijous 3 de juliol. Tot apunta a que a partir d'aquest dijous hi podrà haver molts canvis, sobretot per encarar amb optimisme la nova temporada.
Etiquetes:
Esports