25 d'abril de 2024

Joan Cros es suma a l'ajuda per la investigació de la neurofibromatosi

El pilot de Manlleu subhasta una equiapció sensera per ajudar a l'Axel i a la investigació de la malaltia

El Ter 30 de juny de 2015 a les 10:04
Joan Cros amb l'Axel i la seva mare
El pilot i l'equip s'ha compromès a contribuir en la investigació de la causa de manera econòmica. Per fer-ho possible, l'equip subhasta una equipació completa usada per Joan Cros, pilot de Motrocross del Team JCR. Una equipació valorada en més de 1000 euros composta per camisa, pantaló, guants, ulleres, casc i botes; tot signat pel pilot.

Es tracta d'una iniciativa que va néixer després de que l'equip conegués a l'Axel, un nen de Manlleu de dos anys que pateix neurofibromatosi, una malaltia catalogada com a rara, a dia d'avui.

L'Axel és un nen alegre a qui li encanten les motos, un nen que només té dos anys d'edat. A aquesta curta edat, l'Axel pateix una d'aquestes malalties que cataloguem encara a dia d'avui com a rares, en concret la neurofibromatosi. Malaltia amb molt pocs casos a Espanya. El seu cos crea tumors per tota la seva anatomia que l'obliguen a estar amb quimioteràpia gairebé diàriament per tractar d'eliminar-los. També pateix epilèpsies i els seus ossos es van corbant, tant és així, que la corba del seu fèmur li dificulta caminar.

Els diners de la subhasta aniran dirigits directament a l'investigació d'aquesta malaltia, ja que així ho han decidit els pares d'aquest petit manlleuenc. De fet, la recaptació, anirà directament a l'ACNEFI, associació que inverteix a l'Institut Català d'Oncologia on es duen a terme les recerques sobre aquesta malaltia.

La subhasta ja és oberta a la plataforma Ebay, on la puja més alta s'endurà una equipació sencera firmada pel pilot manlleuenc. Just al costat dret de la foto de la notícia apareix l'enllaç per poder accedir a la subhasta.

Enllaç Ebay de la subhasta

Etiquetes:
Esports