25 d'abril de 2024

Els germans Escalé primer i segon en categoria Júnior a la Baja Italia

Oriol Escalé va ser 1r en Júnior i 4t en l'absoluta, Gilbert Escalé 2n i 6è en l'abosuluta

El Ter 30 de juny de 2015 a les 12:34
Foto d'arxiu.
Els germans Escalé es van estrenar a la Copa del Món de Bajas amb doblet. Els dos germans manlleuencs van lluitar frec a frec per la victòria a la Baja Itàlia que finalment va caure del cantó de l'Oriol. La novetat, però, es centrava amb el seu germà Gilbert que va tornar a la competició després de l'accident del Dakar 2014. Doblet dels bessons que comencen amb bon peu la temporada.

L'aturada dels dos germans durant aquest any ha donat els seus fruits. Els bessons porten tot l'any preparant-se físicament per tal d'afrontar amb garanties la temporada de bajas i raids. Un any més els manlleuencs han apostat per ser a l'equip Bianchi Prata, pilotant una Honda CRF 450 de raids. La mateixa moto amb que els bessons aconseguien el doblet en categoria Júnior. A la general absoluta l'Oriol va ser quart i en Gilbert sisè, un resultats que també fan que les mirades es fixin amb els dos joves pilots.

Les coses no van començar del tot bé per al vencedor, l?Oriol. En els primers compassos de la cursa, el de Manlleu era penalitzat i del cinquè baixava al catorzè lloc de la general. Tot i així poc a poc va anar remuntant i en les etapes de dissabte ja tornava a ser cinquè i primer en Júnior. Finalment després de l'aferrissada lluita entre els dos bessos la victòria va ser per l'Oriol que es col·loca líder en categoria Júnior, i en Gilbert segon.

Dos grans resultats per als dos bessons que demostren el seu gran estat de forma, sobretot el d'en Gilbert que ja torna a estar al 100%.
Etiquetes:
Esports