24 d'abril de 2024

El manlleuenc Rafa Cuenca entra al grup de territori i organització de MÉS

Tot el grup polític encara s'ha de reunir per distribuir els càrrecs dins de casa apartat

El Ter 29 de juny de 2015 a les 13:40
Magda Casamitjana, al mig, en l'acte de campanya de MÉS Manlleu el passat més de maig
Moviment d'Esquerres (MES) va celebrar dissabte a les Cotxeres de Sants de Barcelona l'assemblea per escollir nova presidència i nou Consell. L'exalcaldessa de Roses, Magda Casamitjana va ser escollida nova presidenta amb el recolzament del 91,8% de l'assemblea i treballarà juntament amb Pere Almeda que serà el coordinador d'acció política.

Casamitjana va proposar la seva executiva en la qual hi serà present el manlleuenc Rafa Cuenca membre de MES Manlleu que treballarà en el grup de territori fent equip amb Casamitjana.

L'exregidor assegura ja s'ha refet de la decepció de no tornar a renovar el seu càrrec a l'Ajuntament. El segon regidor de MÉS Manlleu va estar ballant part de la nit electoral, i se'l va acabar emportant per tres vots la CUP, ja que va entrar Eudald Rifà.

A banda, Rafa Cuenca ha decidit fer un pas professional i convertir-se en emprenedor. Està immers en la creació d'una academia d'idiomes a Manlleu, juntament amb dues sòcies. Estarà situada al local que havia ocupat l'escola bressol Nuts. Moviment d'Esquerres també va decidir presentar-se a les properes eleccions del mes de setembre, refermant la voluntat de crear una majoria progressista i d'esquerres sobiranista.

En el full de ruta de MES s'hi inclou el compromís de defensar el caràcter plebiscitari i constituent de les eleccions del 27S. L'endemà mateix de les eleccions, MES creu que s'ha de començar a treballar per la construcció de la Catalunya Estat i per la celebració d'un referèndum.
Etiquetes:
Política Municipal