23 d'abril de 2024

Tot a punt per engegar el 47è Ral·li Osona

Membrado favorit a la victòria però Orriols i Llinàs volen acabar amb la ratxa del del Lluçanès

El Ter 1 de juliol de 2015 a les 11:27
Josep Maria Membrado al Ral·li Esprint 2015. Foto:escuderiaosona.com
El 47è Ral.li Osona arrencarà aquest cap de setmana amb poques novetats respecte la passada edició. L'Escuderia Osona ha volgut mantenir la mateixa dinàmica que la passada edició, en què es van incloure dos trams nous i el parc d'assistència va canviar de lloc.

Enguany això no canvia, novament el parc tancat serà a Tona. També s'inclou un any més els trams de l'Enclusa - Romagats i Coll de Mansa.

Un any més el soroll dels motors torna a rugir a la comarca d'Osona. Aquest cap dissabte tindrà lloc la 47a edició del ral.li més emblemàtic de la comarca, el Ral·li Osona. En total, el ral.li tindrà 437,26 quilòmetres, dels quals 93,13 seran cronometrats. Un ral·li que passarà per els trams emblemàtics de la comarca que un dia van formar part del mundial, com La Trona, La Vola, l'Enclusa - Romagats o la Costa dels Gats. Tot i així el tram que desperta més expectació, és el tram final que es diputa al Circuit d'Osona i que tenca el ral·li. Pocs canvis en aquesta edició, però que no deixa de tenir l'essència del Mundial de Rallis i amb uns trams realment espectaculars.

Novament la prova comptarà amb diverses categories puntuables on 102 equips lluitaran per ser els més ràpids. Tot i així tots els ulls estan posats en Membrado, Orriols i Llinàs. Segons les apostes aquests tres pilots, seran els que es disputaran la victòria al final del ral.li. Entre ells Josep Maria Membrado és el gran aspirant a la victòria, sobretot al volant del Ford Fiesta R5, amb el què ha demostrat estar un pas per davant de la resta. Tot i així ni Orriols ni Llinas li posaran gens fàcil. Sobretot Albert Orriols que té moltes ganes de tornar a vèncer en aquest ral·li.

En total seran 5 trams (La Vola, La Trona, La Costa dels Gats, Coll de Mansa i L'Enclusa Romagats) dels quals es faran 2 passades per cadascun d'ells. Seran 12 hores non stop de motor que donarà el tret de sortida a les 10 del matí i acabarà a les 10 de la nit. Divendres però tindrà lloc el Shake Down, on els pilots que ho desitgin podran provar el cotxe sobre les carreteres del ral.li.

47è Ral·li Osona

Etiquetes:
Esports