24 d'abril de 2024

La 3a edició de 'El Repte del Ter' es disputarà sense cap por de pluja

Els participants hauran cobrir el trajecte entre Setcases i l'Estartit en 14 hores

G.Moral 2 de juliol de 2015 a les 10:21
Aquest dissabte tindrà lloc la 3a edició de la marxa ciclista no competitiva 'El Repte del Ter'. Una marxa que a cada nova edició esta guanyant més seguidors. Es tracta d'una pedalada en BTT de llarga distància no apta per a tots els nivells, ja que compta amb 200 quilòmetres de recorregut. No obstant això l'organtizació ha creat dos recorreguts més, un de 126 i un altre 74, per tal d'augmentar el nombre de participants.

EL recorregut més llarg de tots uneix les poblacions de Setcases i l'Estartit, gairebé uns 200 quilòmetres separen les dues localitats. Un recorregut que l'organització estima realitzar en 14 hores. Es tracta d'una pedalada d'un nivell alt, però que tampoc suposo una preparació molt exigent. De fet el recorregut segueix la llera del Riu Ter on els desnivells son ocasionals.

Manlleu pren un paper important en aquesta pedalada. De fet, serà des de la capital del Ter on hi haurà instal·lat el punt de sortida de la pedalada curta de 125 quilòmetres anomenada 'Pels Mortals'. Aquest punt també servirà com avituallament obligat pels participants a la ruta llarga.

La prova està organitzada per CoEsport i Sherpatour Tracks, dues empreses que juntament amb el Consorci del Ter, volen posar en valor les possibilitats de turisme que ofereix el riu. Per tant l'objectiu d'aquesta pedalada és fomentar el turisme i l'esport a la zona.
Etiquetes:
Esports