26 d'abril de 2024

Marc Paré acaba 5è a la primera jornada del Campionat del Món a Reggio

La falta de vent està dificultant molt la competició

El Ter 2 de juliol de 2015 a les 10:51
Marc Paré esperant a competir

El windsurfista Marc Paré es troba a Itàlia disputant el Campionat del Món de Windsurf a la localitat de Reggio. La competició que va començar dimarts esta portant problemes a tots els participants ja que la poca intensitat del vent no deixa navegar amb garanties.

Tot i la previsió no gaire bona de vent el manlleuenc, Marc Paré es mostra content amb els resultats obtinguts fins al moment. El primer dia de competició, Paré va aconseguir arribar a la final dels 'Youth' els sub20, amb els que va aconseguir finalitzar 5è.

Una 5a posició molt ben treballada ja que el camp de regates era molt difícil. A la final, els tres participants que anaven per davant, entre ells Paré, van decidir sortir a l'inrevés que la resta. Un pla arriscat però que va funcionar tot i perdre velocitat. Per a Paré el 5è lloc va ser bo tot i que creu que podia haver estat molt millor encara.

La jornada d'ahir no es va poder competir per falta de vent. Una falta de vent que sembla que es repetirà els propers dies, segon mostren els mapes. Tot i així Paré és optimista i espera l'arribada del vent per poder competir i donar-ho tot en aquest Campionat del Món, que es disputa al nord d'Itàlia.

Tot i així Paré ja pensa en el seu proper objectiu, que es la següent prova del Campioant del Món d'onades que es disputarà entre l'11 i el 19 de juliol a Pozo Izqierdo a Gran Canaria. Una cita on es troben els millors esportistes del circuit de la PWA i on Paré espera fer un gran paper.

Etiquetes:
Esports