27 d'abril de 2024

Música a la carta, aquest divendres, amb el concert de l'Orquestra Terrassa 48

Es farà a la plaça Fra Bernadí a partir de les 8 del vespre

Arola Cumeras 2 de juliol de 2015 a les 13:47
El cartell que promociona el concert
L'Orquestra Terrassa 48 oferirà aquest divendres a les 8 del vespre el concert "Al vostre gust" a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. El concert a l'aire lliure, emmarcat en el 25è Cicle de Concerts d'Amics de la Música de Manlleu, consta d'un programa presentat com un menú on la gent vota a mà alçada quina peça tenen ganes que toqui l'orquestra.

L'Orquestra Terrassa 48 sota la direcció de Quim Térmens pretén fer un concert fresc i interactuar amb el públic. Des de l'organització, la presidenta de l'entitat, Montse Pladelasala, remarca que hi haurà música de totes les èpoques i estils, des de la suite barroca al tango, amb autors coneguts com Telemann, Mozart, Grieg o autors per a paladars més agosarats amb Jenkins, Biber o Herschel.

Segons Pladelasala, l'orquestra ja havia tocat a Manlleu i "sempre hem mantingut contacte amb ells". El concert es preveia a l'abril, però per la pluja es va haver d'anul·lar. Com que es farà a les 8 de la tarda "el sol haurà començat a baixar i s'estarà la mar de bé a la plaça". El proper concert de l'entitat s'emmarcarà dins la festa major, el 13 d'agost, amb l'actuació d'un quartet de violes i circ, amb el conjunt Sons dans l'air, amb el quartet 4xdo. L'entitat té previst presentar ben aviat la programació musical que s'allargarà fins a finals d'any.
Etiquetes:
Cultura