25 d'abril de 2024

La CUP fa pública una despesa de 1.700 euros durant la campanya electoral

A través de la pàgina web del partit han fet públics "els béns dels regidors i la regidora"

elter.net 2 de juliol de 2015 a les 16:37
Una imatge gràfica de les despeses
La CUP de Manlleu ha enviat un comunicat on fa públiques les despeses i ingressos durant la precampanya i campanya electoral, així com els béns dels seus quatre representants.

Durant les setmanes prèvies a les eleccions del 24 de maig la CUP Manlleu va organitzar xerrades, concerts i parlaments, editat vídeos, pintat murals, penjat plafons, cartells i pancartes, editat i repartit pamflets, amb un cost econòmic de 1.737,55 euros.

Valoren molt positivament aquesta xifra i l'atribueixen a la reutilització de material d'anteriors campanyes, l'elaboració de material propi i la col·laboració de molta gent.

Han agraït als manlleuencs i manlleuenques que, "a través de les donacions fetes amb els bons d'ajut o amb altres petites aportacions, ens han permès aconseguir fins a 778,13 euros, una quantitat equivalent a un 45% del total" de les despeses.

A més, han fet públics "els béns dels regidors i la regidora que durant la propera legislatura representaran a la nostra formació a l'Ajuntament" en un exercici que consideren "un exemple d'honestedat i de bones pràctiques".

Les dades es poden consultar al "web de la CUP":http://manlleu.cup.cat/noticia/la-cup-manlleu-fa-public-els-comptes-de-la-precampanya-i-campanya-i-els-bens-del-regidors-i.
Etiquetes:
Política Municipal