26 d'abril de 2024

La revista cultural l'Escriba proposa un cicle d'activitats pels divendres de juliol

El primer acte, programat per divendres 3 de juliol, serà la xerrada Estimar la poesia sense por, amb Sergi Oliva

elter.net 2 de juliol de 2015 a les 18:03
Dues de les integrants de l'Escriba, Irene Solanich i Sílvia Plana, a la parada del passat Sant Jordi a Manlleu
El cicle cultural "Aquest estiu vine a Escribejar" reforçarà l'agenda cultural del mes de juliol a Manlleu amb diverses propostes relacionades amb la literatura i el cinema. El cicle, organitzat per la revista digital L'Escriba, oferirà cada divendres a les 8 del vespre, una activitat, a les sales d'exposicions de Can Puget i Can Patalarga.

El primer acte, programat per divendres 3 de juliol, serà la xerrada Estimar la poesia sense por, a càrrec del poeta manlleuenc Sergi Oliva, qui exposarà de forma amena i a través de la lectura de poemes l'atractiu que pot tenir aquest gènere literari fins i tot per als lectors que no hi estiguin gaire avesats.

La segona sessió del cicle serà el divendres 10 de juliol amb la xerrada Llibres de meravelles a Cambodja, a càrrec de la professora de llengua i literatura catalana Meritxell Guitart, una proposta que ens permetrà conèixer com Guitart vincula la literatura amb els viatges que realitza.

La literatura infantil també té espai al cicle organitzat per L'Escriba, és per això que el divendres 17 de juliol es dedica a la presentació del llibre Max Picard i l'enigma dels dinosaures, escrit per Marc Boada i editat per Galera. Boada és divulgador científic i presentador del programa QuèQuiCom al canal 33.

El 24 de juliol es dedicarà a la presentació del recull de relats Crims nostrats, que ofereix un interessant exponent del gènere negre i criminal amb històries inspirades pel folklore català. L'última sessió es dedicarà al món del setè art, amb la projecció d'una pel·lícula encara per confirmar i el posterior comentari a càrrec de Marc Orra, membre de l'equip de l'Escriba i del programa de cinema Torna-la a tocar, Sam de Ràdio Manlleu.
Etiquetes:
Cultura