26 d'abril de 2024

Roger Mas porta 'Les cançons tel.lúriques' a Calldetenes

Segons Mas, ‘les cançons tel•lúriques’, pretenia ser una revisió de la pròpia tradició musical.

El Ter 7 de novembre de 2008 a les 18:10
Roger Mas va rebre l’11è Premi Puig-Porret.
El cantautor de Solsona Roger Mas serà aquest dissabte a l’Auditori Teatre de Calldetenes per presentar el seu nou treball ‘Les cançons tel•lúriques’, que ha presentat aquest estiu arreu dels Països Catalans amb un destacable èxit. Mas portarà dalt de l’escenari la companya de 8 músics fet que permetrà gaudir del conjunt de cançons que formen el disc amb els arranjament originals.

Segons Mas, ‘les cançons tel•lúriques’, pretenia ser una revisió de la pròpia tradició musical. Aquesta tradició es combina amb el pop rock anglosaxó que és el que ha marcat Roger Mas. Com a mostra d’aquesta tradició en el disc s’hi troben des de versos de Jacint Verdaguer fins a al Ball de l’àliga de la Patum. Mas explica el concepte de tel•lúrica.

El passat dia 17 de setembre, i en el marc de la festa de celebració dels 20 anys del Mercat de Música Viva, Roger Mas va rebre l’11è Premi Puig-Porret. El premi reconeix la tasca renovadora en el gènere de la cançó i la seva agosarada aportació a la música d’arrel.
Etiquetes:
Cultura