23 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu comença a renovar la plantilla per a la propera temporada

Albert Fernádenz ja disposa de diversos efectius de pès per a la propera temporada com Seuma o Manel Sala

El Ter 3 de juliol de 2015 a les 10:46
Manel Sala
L'AEC Manlleu, després d'assegurar-se ser a tercera la propera temporada ja ha començat a moure fitxa. El desig del club era mantenir la plantilla actual per tant, un cop convocades les eleccions a la nova presidència, la direcció esportiva s'ha posat fil a l'agulla. De moment el club ha assegurat totes les línies, amb renovacions de pesos pesats a cada zona, com Manel Sala i Pol Coll.

Albert Ballús seguirà una temporada més a l'eix defensiu, juntament amb Ot Bofill i Joan Muntada, que també han donat el sí al club per vestir la samarreta del Manlleu un any més. Una defensa jove i amb projecció de futur amb la que Albert Fernández haurà de treballar a fons per tenir-la a punt per a la competició.

Al mig camp una de les revelacions aquesta temporada, tot i que en porta sis és Ricard Seuma. El migcampista manlleuenc de 23 anys va fer un salt de gegant aquestes dues últimes temporades, però sobretot aquesta última sent un dels jugadors clau a l'11. De fet també ha estat un dels jugadors que més minuts va disputar aquesta temporada Tot i així Seuma tampoc estarà sol al mig camp, les noves incorporacions que van arribar la passada temporada també han volgut seguir un any més. Per una banda Maik Molist de 28 anys i Martí Soler de 22, tots dos vestiran la samarreta manlleuenca per segon any consecutiu.

A l'eix atacant és on cada any hi ha més dubtes. De moment Manel Sala intentarà tornar a ser el 'pitxixi' de la lliga, juntament a Pol Coll. El torellonenc va arribar al Manlleu la temporada passada, i després de saber que l?equip es quedava a tercera, un any més, ha decidit renovar una temporada més. Qui també ha renovat avui mateix és Òscar Uroz, els rumors el situaven al Manresa però finalment ha decidit seguir un any més.

Iván González també ha signat avui mateix per ser un any més a la porteria del Manlleu. Per al jugador de 21 anys serà la seva tercera temporada al Manlleu.

De moment les línies estan cobertes però encara hi ha incertesa d'algunes peces claus, com Barragán a la porteria, o Archi a l'eix defensiu. Tot i així encara és d'hora i jugadors i club encara negocien el seu futur.
Etiquetes:
Esports