23 d'abril de 2024

Manlleu acull un dels punts de votació de l'ANC

El mateix dissabte a la nit es presentaran els resultats provisionals i la setmana vinent, els definitius

elter.net 3 de juliol de 2015 a les 12:11
Aquest divendres i dissabte, els socis de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) estan cridats a consulta. A Manlleu , la seu electoral estarà oberta divendres a la tarda de 5 a 9 a Can Puget .

Des de l'entitat volen determinar si els socis volen elaborar una llista única. En concret, si volen que "l'ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya?". A Osona i el Ripollès, les coordinadores territorials han habilitat sis punts de votació.

A Vic, es podrà votant tant divendres (de 5 a 9) com dissabte (de 10 a 2) a Casa Comella. A Ripoll, també es podrà fer els dos dies a la Biblioteca Lamberta Mata, així com a Torelló a l'Hotel d'Entitats Josep Bardolet i a Taradell al Centre Cultural Costa i Font. A Tona, es pot votar divendres de 5 a 9 de la tarda a l'Ajuntament.

Els 34.768 socis cridats a la urnes podran votar en qualsevol dels punts habilitats. Per exercir el vot, només cal portar el DNI i estar al corrent de pagament de la quota de soci. A més, els socis que no puguin acostar-se a cap dels espais habilitats, i els que pertanyen a les assemblees exteriors de l'ANC, podran votar igualment mitjançant un correu electrònic amb una còpia escanejada del document d'identitat i la butlleta de votació (que es podrà descarregar a la web www.assemblea.cat).

El mateix dissabte a la nit es presentaran els resultats provisionals que s'hagin rebut dels punts de votació sense incloure els que es rebin per correu, ja que el seu recompte serà més lent. La setmana que ve es faran públics els resultats definitius.
Etiquetes:
Política Municipal