27 d'abril de 2024

Albert Canal és el primer reforç de l'AEC Manlleu

Albert Canal: "Confio en fer una bona temporada"

El Ter 3 de juliol de 2015 a les 12:50
Albert Canal al mig
Albert Canal ha signat ,aquest matí a les instal·lacions de l'AEC Manlleu, per una temporada. Canal arriba procedent de l'Olot, de Segona B on ha militat les dues últimes temporades. El jugador olotí juga de central, tot i que també ha disputat minuts de lateral. Per tant es tracta d'una incorporació important i de qualitat que aportarà garanties a l'eix defensiu.

Canal s'ah convertit en el primer fitxatge de la temporada 2015 - 2016, on Albert Fernádnez serà l'entrenador d'aquesta nova plantilla. Canal ha militat a l'Olot a Segona Divisió B aquestes dues últimes temporades i es descriu com polivalent a la defensa.

El jugador afirma que "estic molt content. Començo una nova etapa, tinc moltes ganes de començar i espero fer una gran temporada".

A punt de complir els 25, Canal ja presumeix de tenir un palmarès admirable. L'olotí ha passat per diversos equips. A la temporada 2009 - 2010 va jugar al Llagostera just abans de fitxar per l'Espanyol B on hi va ser durant tres temporades. També va aconseguir debutar amb el primer equip "perico" en u patit de Copa del Rei al camp del Celta de Vigo. Al 2012 va fitxar per l'Olot on fins ara ha estat.

Canal va jugar al Llagostera la temporada 2009-2010 abans de fitxar per l?Espanyol. Al club "perico" hi va jugar tres temporades, i fins i tot va jugar amb el primer equip, entrenat aleshores per Mauricio Pochettino, en un partit de Copa del Rei al camp del Celta de Vigo, a més d?anar convocat en alguns partits de lliga. A la temporada 2012-2013 va tornar a fitxar pel Llagostera, pas previ a jugar a l?Olot, on hi ha estat les dues últimes campanyes.

Albert com a jugador del Manlleu. "Estic acostumat a jugar de central, tot i que també puc jugar de lateral. Espero que com a grup podem fer un gran any, ara he de conèixer a tots els companys i confio en fer una bona temporada".
Etiquetes:
Esports