26 d'abril de 2024

Judit Sàez, Siham El Modneb, Maria Garrido i Albert Alcalde, millors currículums de batxillerat

Han rebut beques de mil euros cadascuna promogudes per l'empresa Ona Capital i l'Ajuntament de Manlleu

Arola Cumeras 3 de juliol de 2015 a les 16:05
Àlex Garrido i Mateu Homs amb els quatre estudiants becats
Judit Sàez i Siham El Modneb, de l'institut Antoni Pous i Maria Garrido i Albert Alcalde, del col·legi La Salle, van rebre aquest dijous beques per tenir els millors currículums de batxillerat d'estudiants de Manlleu. Es tracta de les tretzenes beques que han concedit Ona Capital i l'Ajuntament de Manlleu.

Sàez té intenció de cursar Física a la UAB, El Modneb probablement es decanti fer estudiar Infermeria a la UVic, Maria Garrido ha escollit Periodisme i Dret a la UPF i Alcalde, una mica indecís, podria triar Enginyeria Industrial a la UPC.

Es tracta d'una dotació de mil euros per cada beca, que els guardonats hauran de justificar que han gastat en la matrícula o en despeses del curs. Maria Garrido i Albert Alcalde, de La Salle, expliquen la seva reacció positiva davant de l'ajut econòmic. Garrido repeteix guardó, ja que fa uns dies va ser premiada pel seu treball de recerca. Judit Sàez i Siham El Modneb, de l'institut Antoni Pous, reflexionen sobre el que suposa poder rebre aquesta empenta i la motivació interna important que les ha portat a un rendiment tan bo.

L'alcalde, Àlex Garrido, considera que és important premiar "l'excel·lència educativa" i ha agraït la col·laboració de l'empresa Ona Capital. Mateu Homs, representant de la companyia, afirma que és un plaer donar suport a les beques. El lliurament s'acostumava a fer pel juny, però a causa de la constitució del nou ajuntament s'ha endarrerit uns dies. L'acte ha acabat amb l'actuació d'un dels combos de l'Escola Municipal de Música de Manlleu.

Judit Sàez, recollint el premi

Maria Garrido, rebent el guardó

Siham El Modneb, rebent la beca

Albert Alcalde, el quart estudiant premiat

Etiquetes:
Ràdio Manlleu