23 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu presenta Oriol Esteve procedent del Lleida B

Oriol Esteve: "Començo una nova etapa, tinc moltes ganes de començar i espero fer una gran temporada"

Redacció 6 de juliol de 2015 a les 09:53
Oriol Esteve al mig just després de signar
L'AEC Manlleu ha presentat el segon fitxatge de la temporada, Oriol Esteve que arriba procedent Lleida Esportiu B. Esteve té 24 anys i ha jugat tota la seva carrera futbolística al Lleida Esportiu. Una experiència que li va valdre per ser el capità del Lleida B la temporada passada a Primera Catalana.

Després de tota una vida vestint la samarreta blava afronta aquesta nova etapa al Manlleu com un repte nou i molt gran. Per a Esteve aquest repte significa molt. Ell mateix afirmava que "aquest any tinc ganes de fer una passa endavant en aquesta categoria nova per a mi, i espero que la gent estigui contenta del meu rendiment". De fet aquesta és la primera vegada que el lleidatà abandonarà l'equip on s'ha forjat i ha jugat tota la seva vida.

Oriol Esteve es defineix com un jugador polivalent al mig del camp. Es caracteritza per ser un gran repartidor de joc sobretot per tenir una visió de joc molt detallada. Li agrada jugar fàcil i al primer toc, sense complicacions. També ha afirmat que pot jugar de pivot defensiu. Un jugador polivalent per una posició molt complicada.

De moment Esteve és l'última incorporació per a l'equip d'Albert Fernández, i que es preveu que no serà la última.
Etiquetes:
Esports