25 d'abril de 2024

De dimarts a divendres es fan obres a la nova rotonda del pont de Can Molas

Divendres es va obrir al trànsit el tram del canal esfondrat el setembre del 2014

elter.net 6 de juliol de 2015 a les 18:13
Operaris al pont de Can Molas, aquest dimarts al matí
Aquesta setmana, de dimarts a divendres, es duran a terme els treballs per senyalitzar i pavimentar l'interior de la rotonda del pont de Can Molas. Segons fonts de l'Ajuntament de Manlleu, les obres no comportaran talls de trànsit de la circulació rodada pel pont però sí que es donarà pas alternatiu amb semàfors per evitar que es trepitgi la zona.

Quedarà afectada la circulació del passeig de Ter i del carrer del Pont, en el tram comprès entre aquest últim i el carrer Enric Delaris. Els treballs van a càrrec de la Diputació de Barcelona, que és la titular de la via. Aquesta rotonda de la cruïlla del pont de Can Molas amb el carrer del Pont i el passeig del Ter amb vorada trepitjable, es pavimentarà amb formigó amb color, amb l'objectiu de millorar-ne la seguretat. Les peces de cautxú que s'hi van instal·lar al principi van durar pocs dies, ja que es van desprendre.

Les obres afectaran a la circulació del carrer del Pont i del passeig de Ter, en el tram comprès entre el carrer del Pont i el carrer Enric Delaris. Aquesta zona estarà tancada excepte per a veïns i garatges, que hi podran accedir sense restriccions.

L'inici d'aquestes obres s'ha fet coincidir amb l'obertura a la circulació rodada, des del passat divendres, del tram del passeig del Ter entre els carrers Enric Delaris i del Vendrell, esfondrat arran de les fortes pluges del mes de setembre de l'any passat.

L'Ajuntament de Manlleu ha elaborat un mapa que indica les afectacions