26 d'abril de 2024

Jezz we ken i Anaïs Vila, properes propostes de les Llunes del Ter de Manlleu

Els dimecres es fan trobades dedicades a la glosa, que és cançó improvisada

Arola Cumeras 7 de juliol de 2015 a les 13:51
Els manlleuencs Jezz we ken en una actuació pels 100 programes de Els manatís a terra, de Ràdio Manlleu
Aquest dimecres i també dijous i diumenge, continuen les actuacions a l'embarcador del Ter dins la programació impulsada pel GDT i l'Associació pro-Ateneu. Les properes propostes, a banda de la jornada de glosa de dimecres, són la música dels manlleuencs Jezz we ken, dijous a les 10 del vespre i d'Anaïs Vila, diumenge a les 7.

Les Llunes del Ter ja són un clàssic de l'estiu a Manlleu. Immaculada Tubau, del GDT, ha exposat que han fet alguns canvis d'horari, com ara passar les jornades de glosa, cançó improvisada, a dimecres, en comptes de divendres.

Per obrir les Llunes del Ter van actuar uns combos de l'Escola Municipal de Música de Manlleu. Segons Tubau, "ens agrada molt que vinguin, va quedar molt maco" i també va actuar DesaCORd (cor social de cançons reivindicatives) i la nord-americana Tiana Dixon, amb la col·laboració de Roger Usart "que va pujar espontàniament a l'escenari i n'estem molt contents".

Dins de la programació hi ha cinema, amb presència del Festival de curtmetratges de Manlleu o també dos dies de dansa. La traca final serà la guitarra d'Edgar Vila i Anna Solans a la veu. Tubau aprofita per recomanar "els productes ecològics i de proximitat que tenim, al costat del bon tracte". Les pizzes ecològiques s'han canviat de dia i es fan els dimecres, per fer-les coincidir amb la glosa.

El programa complet de les Llunes del Ter 2015

Etiquetes:
Cultura