24 d'abril de 2024

Outlet Pans, un nou concepte de forn de pa a Manlleu

L'empresari Francesc Altarriba diu que "som pioners en obrir una botiga exclusivament dedicada al pa a molt bon preu"

Judit Alcolea 14 de juliol de 2015 a les 12:40
L'aparador de Outlet Pans
L'Outlet Pans és un nou concepte de forn de pa que ha nascut fa pocs dies a Manlleu. És una idea innovadora que ha emprès Francesc Altarriba, empresari del sector. La botiga es troba a la carretera d'Olot número 75 i té per objectiu adaptar-se als nous temps i tenir la possibilitat de comprar un pa més econòmic.

L'empresari va pensar que calia obrir un establiment que sigui inclusiu, en aquests moments de crisi econòmica. Es pretén que amb pocs diners es pugui obtenir pa per tota la setmana ja que l'Espai Llesca funciona amb un sistema de pa tallat per poder oferir el producte a un preu "molt raonable".

Francesc Altarriba explica que "hi ha bosses des de deu, trenta cèntims, un euro... Es tracta de bosses de pa de mig quilo o de 600 grams que es pot guardar a casa i vas tirant de les llesques que son de diferents diàmetres". Detalla que "tot és pa blanc, no hi ha especialitats i les llesques tenen diverses mides. L'avantatge és que no hi ha crostons".

Fa quinze dies que l'outlet està en funcionament, però Altarriba afirma que "en principi no tinc la intenció que la idea que he emprès vagi més enllà de Manlleu però tampoc ho descarto perquè ha creat bastant interès". L'empresari comenta que "l'Espai Llesca i les botigues Altarriba són conceptes molt diferents ja que el forn tradicional que tenim a la botiga dels forns Altarriba es un pa cruixent que el pots anar a buscar al moment que te l'has de menjar i el tens calent, és la gent que vol especialitats i pans diferents, d'espelta, de blat de moro, de pagès, de sègol i diferents formats i mides". En canvi, al nou establiment "el que es troba són bosses de pa normal, llescat i ficat en bosses que depèn del consum que vols o la utilitat que vulguis el client es diferent".

Segons Altarriba és el primer outlet que hi ha a Osona i Catalunya. El manlleuenc assegura que "som pioners pel que fa a una botiga exclusivament dedicada al pa a molt bon preu".

El pa que es pot trobar a l'outlet

Etiquetes:
Economia i empresa