25 d'abril de 2024

Uns 70 professionals es formen en protecció i promoció de la salut a Manlleu

Un dels cursos era adreçat específicament al col·lectiu xinès i es va fer en la seva llengua

elter.net 14 de juliol de 2015 a les 18:17
El curs de manipulació d'aliments que es va impartir en xinès
Més de 70 professionals han participat als cursos de formació de protecció i promoció de la salut organitzats pel servei de Salut Pública de l'Ajuntament de Manlleu.

Segons una nota de premsa de l'Ajuntament de Manlleu, 3 dels 5 cursos impartits han estat d'higiene i manipulació d'aliments adreçats a titulars d'establiments de restauració o venda minorista d'aliments. Un dels cursos era adreçat específicament al col·lectiu xinès i es va fer en la seva llengua

Des del mes d'abril i fins a principis de juliol, 74 professionals han participat en 5 activitats formatives de protecció i promoció de la salut relacionats amb el seu àmbit de treball. Tres dels cursos han estat d'higiene i manipulació d'aliments adreçats a titulars d'establiments de restauració o venda minorista d'aliments.

Un dels cursos era adreçat específicament al col·lectiu xinès i es va fer en la seva llengua. Els altres dos cursos realitzats eren, un de formació en benestar emocional dels adolescents i joves, per a educadors i agents que treballen en l'educació i el desenvolupament social de nois i noies, i un curs d'autoprotecció i suport vital bàsic, adreçat al personal que està a l'atenció de les persones en instal·lacions esportives, escoles, monitors d'esports, etc...

Els cursos han tingut bona acceptació i valoració perquè, a part d'incorporar nous aprenentatges, també han estat un punt de trobada i un espai on compartir experiències entre professionals. Des del servei de Salut Pública es continua treballant en la realització i el foment de la formació per tal que, d'una forma més o menys directa, diferents col·lectius professionals de Manlleu incorporin en el seu àmbit laboral una visió àmplia i transversal de la promoció de la salut física i emocional.

Per a la realització d'aquestes activitats formatives, s'ha treballat coordinadament amb altres serveis municipals com l'OPE, Benestar Social, Esports, Educació i Comerç i s'ha comptat amb el suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona.
Etiquetes:
Fires i festes