El CB Vic trenca la ratxa de derrotes i guanya a Valladolid

Aquesta és la primera victòria dels vigatans a pista contrària

El Ter 9 de novembre de 2008 a les 12:14
Actual plantilla del CB Vic
El CB Vic va guanyar a la pista del Valladolid aquest dissabte. Els vigatans van guanyar de cinc punts, 80 a 85, gràcies a una remuntada en l'últim quart de partit. Amb aquest triomf els vigatans aconsegueixen la tercera victòria i trenquen una ratxa de quatre derrotes consecutives.

El partit va començar molt igualat i amb molt joc ofensiu. El homes de Xavi Garcia van arribar al descans perdent de dos punts, 46 a 44. A la represa, el Valladolid va tornar a dominar el marcador. Es va adjudicar el tercer període per 21 a 17 i va ampliar l'avantatge a sis punts.

La clau de la victòria va arribar en l'últim període. Amb una forta defensa, el Vic va deixar que el Valladolid només anotés 13 punts i es va adjudicar el partit. Mathew Kiefer amb 19 punts i 7 rebots va ser el jugador més destacat del partit. Amb la victòria, el Vic es situa onzè i s'allunya del descens. Cal destacar que aquesta és la primera victòria del Vic a pista contrària, una de les assignatures pendents en aquest inici de campionat. Dissabte vinent el Vic rep a les vuit del vespre al León, que porta una victòria més.