25 d'abril de 2024

Continua a l'UCI la noia ferida greu a l'accident on va perdre la vida una jove torellonenca

Bet Corominas, ferida greu, va ser evacuada en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona

elter.net 21 de juliol de 2015 a les 09:06
Elisabet Corominas, de Sant Julià de Vilatorta, continua a l'UCI de l'hospital Josep Trueta de Girona, en pronòstic reservat. És la ferida més greu de l'accident d'aquest dissabte en què va perdre la vida la torellonenca Maria Vivet, en bolcar amb el vehicle que conduïa aquesta darrera, un 4x4, a l'N-260 a Besalú. El sinistre també va deixar dues noies ferides menys greus, veïnes de Sant Hipòlit i de Roda de Ter que ja han estat donades d'alta.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l'avís de l'accident es va rebre a un quart de vuit del matí al quilòmetre 61,5 de l'N-260, just en l'inici de l'autovia A-26 cap a Olot. Per causes que encara es desconeixen, el 4x4 va bolcar lateralment i, com a conseqüència de la topada, la conductora va perdre la vida a l'acte.

Bet Corominas, ferida greu, va ser evacuada en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona, on la van operar d'urgència. Fonts del centre han confirmat a Ràdio Manlleu que la noia continua ingressada a cures intensives. L'acte d'enterrament de Maria Vivet, que ha estat multitudinari, ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Torelló.
Etiquetes:
Societat