25 d'abril de 2024

Resultat discret de Ramon Julian a Briançon

Una caiguda a la semifinal va relegar al manlleuenc a la 26a posició final de la prova francesa

G.Moral 21 de juliol de 2015 a les 10:52
Ramon Julian a Briançon. Foto: M.Alba
Aquest cap de setmana va tenir lloc la segona prova de la Copa del Món d'Escalada de dificultat. Briançon va ser la segona cita del calendari mundial després de Chamonix on Ramon Julian va aconseguir la victòria. A Briançon, però, les coses no li van anar tant bé. El manlleuenc va aconseguir una discreta 26a posició després que no pugés passar de ronda a les semifinals.

Ramon Julian no va poder mantenir la ratxa de Chamonix. Les sensacions començaven anar a la baixa ja a les vies classificatòries, quan el manlleuenc només va poder tancar una de les vies. En la segona Julian es va quedar a una presa del top i el va fer passar a les semifinals en quart lloc. La forta resistència de les dues vies van fatigar molt al manlleuenc que veia com les semifinals se li complicarien.

La mateixa tarda van tenir lloc aquestes classificatòries. Una patinada en una de les preses a la part mitja de la via va fer caure al campió europeu i van esvair totes les possibilitats de lluitar per la victòria. Un inici de la via molt dur va deteriorar molt al manlleuenc que va començar l'ascens molt incòmode. El fet d'haver de pensar molt els seus passos li va fer perdre la concentració en una de les peses i una patinada el feia caure.

Una caiguda que el va fer quedar últim a la semifinal i finalment 26è a la general de Briançon. Tot i el mal resultat el manlleuenc es manté a la part alta de la classificació general de la Copa. Julian és quart amb 105.0 punts i es troba 56 punts del primer classificat, el francès Gautier Supper.
Etiquetes:
Esports