23 d'abril de 2024

Joan Cros es mostra a un gran nivell als SX's de França

Recuperat de la lesió, el manlleuenc vol recuperar el més aviat possible el ritme de cursa

G.Moral 24 de juliol de 2015 a les 10:15
Joan Cros a Lavaur. Foto: Benjimx

Joan Cros segueix per França disputant el màxim de curses possibles per tal de tornar a agafar el ritme perdut durant la lesió. De moment el de KTM està disputant curses en la modalitat de supercross, competint amb els millors pilots europeus d'aquesta especialitat. L'última cursa es va disputar aquest passat cap de setmana a Lavaur, on Cros va acabar en desena posició.

Joan Cros va anar de més a menys en aquesta última prova disputada a la localitat francesa de Lavaur. Ambient immillorable i un circuit en perfecte estat. Condicions òptimes per gaudir de l'espectacle del SX nocturn.

Als entrenaments el manlleuenc va rodar amb els millors acabant en 6a posició i agafant optimisme de cara a la cursa. Bones sensacions que també es van traslladar a la primera manega on Cros va creuar la línia d'arribada sisè. Un sisè lloc que va donar el pas directe a la semifinal al del JCR Team.

Joan Cros va lluitar molt a la semifinal per tal d'assegurar-se el pas a la final, però finalment va haver d'anar a la repesca ja que va quedar setè i passaven directament, només, els sis primers directes.

A la repesca treia el nervi de dins i aconseguia finalitzar tercer. D'aquesta forma Cros entrava a la graella de la superfinal. Una superfinal que es va complicar per moments, mirant de lluitar amb els millors. Cros poc a poc s'anava quedant enrere en un circuit on era molt complicat avançar. Finalment el manlleuenc va ser desè però amb molt bones sensacions.

Sensacions que ha de traslladar al campionat d'Espanya per tal de poder escalar una mica més a la general.
Bon ritme del pilot de KTM que demostra que ja està totalment recuperat de la lesió i preparat per la batalla.

Etiquetes:
Esports