27 d'abril de 2024

Duels de manlleuencs i osonencs a la Baja Aragón 2015

Gerard Farrés, els germans Escalé i Marc Solà favorits a lluitar per la victòria en categoria de motos

G.Moral 24 de juliol de 2015 a les 12:03
Gerard Farrés
Gerard Farrés i els germans Escalé afronten el primer gran repte de la temporada cadascú amb els seus respectius equips. Aquest cap de setmana es disputa la prova més important de raids a nivell nacional, la Baja Aragón. Prova de raids per excel·lència que es disputa entre aquest divendres 24 i el diumenge 26 de juliol, amb un nivell de participació molt alt en totes les categories. Enguany Farrés disputarà la prova amb la KTM de l'equip Himoinsa, una moto i un equip amb la que el manlleuenc ha tingut molt bones sensacions.

Primer gran objectiu per a Gerard Farrés que compta amb una infraestructura gran i personalitzada per a ell. Farrés s'ha marcat com a gran objectiu aconseguir la victòria en aquesta Baja Aragón. Les sensacions sobre la KTM han estat molt bones i ha aconseguit anar molt ràpid als entrenaments i als tests. Això sumat a l'ambició del " Sanglar" fan que les expectatives a ser a dalt de podi siguin grans. Però no ho tindrà gens fàcil ja que el nivell dels participants cada any és més alt, així ho han demostrat els germans Escalé els últims anys.

Gilbert i Oriol Escalé també seran a la Baja amb l'equip Bianchi Prata, pilotant una Honda CRF 450. Els bessons han demostrat estar a un nivell altíssim en les últimes edicions de la mítica prova de raids. L'ambició per tornar a guanyar dels bessons farà que les batalles per ser a la part alta de la classificació sigui un espectacle.

Qui també es vol fer un lloc a la part alta de la taula és Marc Solà. Després de fitxar per Yamaha Ausió, un cop Gas Gas abandonés la competició, el de Vic es troba molt motivat amb aquest nou equip. L'equip vigatà va apostar per Solà que fins al moment ha firmat una temporada per emmarcar. Ara mateix és tercer al nacional d'Enduro darrere de Cervantes i Barragán, resultats que el fan tenir optimisme per ser a la part alta al final de la prova aragonesa.

En cotxes totes les mirades estaran posades sobre un altre osonenc Nani Roma. El de Folgueroles espera sumar una nova victòria en cotxes. La mala sort al Dakar passat ha fet que enguany el de Folgueroles s'estigui preparant una mica per sobre de les seves possibilitats per estar al 100% a la propera edició. Per aquest motiu aquesta Baja és per a Roma una prova molt important de cara a la preparació del Dakar i perquè ja l'ha guanyat en motos i amb cotxes.

Germans Escalé a Italia. Foto: E.Silva

Marc Solà amb la Yamaha Ausió

Etiquetes:
Esports