26 d'abril de 2024

Posada a punt de l'AEC Manlleu aquest dimecres davant el Júpiter

El Manlleu visita el camp del Júpiter en un amistós previ al partit de Copa

G.Moral 29 de juliol de 2015 a les 10:46
Manel Sala entrenant. Foto:aecmanlleu.com
Després d'una setmana de pretemporada el Manlleu d'Albert Fernández disputa aquest dimecres el primer amistós de preparació. Un partit que servirà com a avaluació inicial i on el nou tècnic podrà provar diversos canvis a l'onze per tal de trobar el millor equip de cara el partit de copa davant l'Olot. El partit es disputarà aquest mateix vespre, a domicili, davant el Júpiter.

Després d'una setmana d'entrenament exhaustiu gairebé diari, Albert Fernández vol veure com es comporta la seva plantilla en competició. Es tracta d'un partit intranscendent però de vital importància per tal d'ajustar l'equip el màxim per tal de poder superar a l'Olot aquest dissabte en el partit de copa al Municipal.

La plantilla encara no està tancada, segons ha comentat Fernández. Per aquest motiu la porta és oberta a noves incorporacions i s'espera que en els propers dies el Manlleu tanqui algun fitxatge més. De moment, però, Fernádnez es mostra molt còmode amb la plantilla actual. Una plantilla de nivell que ha guanyat experiència i il·lusió amb les noves incorporacions.

El partit davant el Júpiter es disputarà avui dimecres al punt de les 19.30h.
Etiquetes:
Esports