26 d'abril de 2024

Primer partit oficial de l'AEC Manlleu al Municipal

L'Olot visita el camp del Manlleu en l'eliminatòria de Copa Catalunya

El Ter 31 de juliol de 2015 a les 13:29

Aquest dissabte el Manlleu té la primera prova de foc d’aquesta nova temporada. Encara amb la plantilla per acabar de definir el Manlleu diusputa a casa el primer partit oficial de la temporada davant l’Olot. Partit que compta per la fase eliminatòria de Copa Catalunya. Un partit que es disputarà dissabte al punt de les 20.30h


 Primer examen de nota pel primer equip de l’AEC Manlleu aquest dissabte davant l’Olot. L’equip d’Alberto Fernández encara es troba en un moment de pas, és a dir que encara té per definir la plantilla. Únicament han pogut realitzar un partit de preparació de pretemporada. Va ser dimecres davant el Júpiter on Fernández va fe moltes proves per veure l’estat en què es trobava en competició. Unes proves que no podrà realitzar aquest dissabte ja que es tracta d’un partit oficial de Copa Catalunya. L’Olot milita a la segona B i enguany ha realitzat una gran campanya. Tot i així els de La Garrotxa també fa poc que han començat la pretemporada i no estaran al 100%, tot i així Fernández admet que serà un rival superior al Manlleu. També ha parlat de les noves incorporacions que van firmar ahir mateix pel Manlleu.


De moment s’ha confirmat la baixa d’Albert Mozó per alguns mesos, tot i que encara no es coneix l’abast de la lesió. De moment si que s’assegura que estarà un més de baixa. També s’han trencat els lligams amb Baruc, que va tenir ofertes per tornar a vestir la samarreta manlleuenca però que finalment seguirà al UE Tona. De moment l’equip només pensa en el partit davant l’Olot per tal de treure un bon resultat, però sobretot treure bones sensacions de l’equip en competició.

Etiquetes:
Esports