23 d'abril de 2024

La revista El Ter ja és a les llibreries i quioscos

La revista El Ter val 4 euros i se?n publiquen dues edicions, la del mes d?agost i la de Nadal

elter.net 31 de juliol de 2015 a les 13:30
La portada d'enguany es dedica als 10 anys de la Festa del Serpent

Aquest divendres s’ha posat a la venda l’edició de Festa Major de la revista El Ter de Manlleu, que es publica dues vegades a l’any, al desembre i a l’agost. Entre els reportatges, destaca el que està dedicat als 10 anys del Serpent, a càrrec d’Enric Gil, el que es dedica de manera àmplia a la festa major, elaborat per Albert Prat.


La revista inclou íntegrament el programa de Festa Major i Fes-te Jove. La revista conté també el dossier esportiu, centrat en el Club Patí Manlleu, que ha confeccionat Pol Ballús. La publicació la coordinen Dídac Gelabert i Roger Font. Gelabert ha esmentat el nou apartat de manlleuencs del món, com una de les aportacions destacades que recollirà "la diversitat com una cosa que existeix, que ha arribat i que pensem que ens enriqueix". La secció està pensada per "tenir continuïtat".


Entre els nous continguts també remarquen“una secció infantil per als més petits” i continuen les col·laboracions amb els restauradors per tal de difondre receptes i “anar omplint de contingut l’espai dedicat a la Guia Comercial”. A més, es manté la col·laboració d’entitats, i conté vals de descompte i sortejos. La iniciativa va néixer ja fa un any, abans del canvi de coordinadors i en aquesta ocasió es pot optar a "descomptes directes a concerts de l'Ateneu o partits de futbol de l'AEC Manlleu" i també es sortejaran entrades dobles a l'obra de la companyia Vol-Ras, una entrada doble per veure Mar i Cel al Teatre Victòria de Barcelona o discos signats d'Els Catarres.

Etiquetes:
Cultura