25 d'abril de 2024

Últimes funcions de L'aiguat al Museu del Ter

Ja l'han vista més de 400 persones

Judit Alcolea 31 de juliol de 2015 a les 14:06
Una de les escenes introductòries de L'aiguat

L’aiguat, una obra de teatre que es fa al Museu del Ter sobre les inundacions de l’any 1940 a Manlleu, arriba a la recta final. Queden només 4 funcions d’aquest muntatge, que s’ha impulsat enguany perquè es compleixen 75 anys de l’aiguat.


Els actors que hi intervenen són Joan Roura qui dirigeix i ha escrit l’obra, Jordi Arqués, Anna Busanya i Marta Parramón. L’aiguat és una reflex sobre els fets que van passar la nit del 17 al 18 d’octubre de 1940 quan, després de tres dies d’intenses pluges, les aigües del riu Ter es van desbordar i van inundar gran part de Manlleu, amb molts desperfectes, 130 habitatges destruïts i 10 víctimes mortals.


Joan Roura escriptor i actor de l’obra fa una valoració molt positiva de l'acollida del públic. Fins al moment s’han fet 9 funcions i es fa un recompte de 428 entrades venudes amb una mitjana de seixanta persones per funció. De moment no hi ha pensat la opció de pròrroga però no es descarta. També s’estudia programar-lo durant l’octubre.


L’espectacle, produït per CorCia Teatre i el Museu del Ter, començarà les quatre últimes funcions els divendres i dissabtes a les 9 del vespre i té un preu de 16 euros. L’última funció serà dissabte 8 d’agost.

Etiquetes:
Cultura