26 d'abril de 2024

Josep Maria Membrado guanya el seu cinquè títol del Campionat de Catalunya de ral.lis d'asfalt

El pilot d'Olost va acabar cinquè a la classificació general absoluta, per davant d'Albert Orriols, el seu rival

El Ter 10 de novembre de 2008 a les 17:05
Josep Maria Membrado
El pilot d’Olost, Josep Maria Membrado, ha aconseguit per cinquena vegada consecutiva el Campionat de Catalunya de ral•lis d’asfalt. Membrado va aconseguir el títol aquest cap de setmana en el Ral•li Costa Brava, que també era puntuable per al campionat d’Espanya de clàssics. El pilot d’Olost entra en la història de la prova, ja que empata en nombre de títols amb Jordi Ventura, que tenia el rècord.

El pilot d’Olost va ser cinquè a la classificació general absoluta. De fet, Membrado en tenia suficient acabant per davant d’Albert Orriol, el seu màxim rival al títol. Orriols va ser sisè. Membrado va fer una prova intel•ligent, ja que a la segona part es va dedicar a conservar el seu avantatge, tenint en compte que alguns trams estaven molt bruts.

El ral.li Costa Brava també va comptar amb la participació de Xevi Pons i Dani Solà. El primer amb un Porsche i el segon amb un Ferrari. Pons va ser tercer i Solà quart. Cal destacar que la prova va fer un homenatge a Pep Bassas, que va morir el passat 28 de juny. Un dels trams portava el seu nom.
Etiquetes:
Esports