25 d'abril de 2024

L'Ateneu de Manlleu confia obrir a la tardor i acollir activitats durant tot l'any

Aquest estiu s'està fent la posada a punt del nou local, al carrer Enric Delaris

Judit Alcolea/Arola Cumeras 3 d'agost de 2015 a les 16:35
Els integrants de l'Ateneu pengen a Facebook imatges amb frases literàries per il·lustrar el condicionament del local

L’Ateneu, una entitat fruit de la iniciativa popular de persones interessades en la cultura i el camp social, per fi ha aconseguit tenir un local, situat al carrer Enric Delaris número 59, que ara estan remodelant. S’estrenaran de manera informal pel Cantabars i a la tardor obriran per fer les primeres activitats.


L'Ateneu ha estat acceptat com a nou soci de Coop57, una cooperativa de serveis financers ètics i solidaris. L'entitat ha subscrit un crèdit per tal de facilitar la transformació del nou ateneu. Actualment estan fent el procés d’adequació de l’espai, en funció de com vagi evolucionant els propers mesos veuran quan es pot obrir. A partir del mes d’octubre hi ha la previsió de fer les primeres activitats, però és una “previsió no vol dir que es compleixi”, segons ha remarcat un dels integrants de l'entitat, Marc Riera.


L’Ateneu sempre ha estat obert a voluntaris a col·laboradors “sempre sumen gent nova”, gent que "es vulgui implicar". Ara que estan fent l’adequació ja pensen en més voluntaris i col·laboradors per participar en el projecte i fer algun tipus d’activitats a l’espai. El nou local serà de 300 metres quadrats i estarà subdividit en tres ambients.


Actualment són 130 socis i té una junta directiva formada per una desena de persones. Volen arribar als 200 socis ja que consideren que és "l'ideal per un tipus d’entitats com aquesta, que vol tenir activitat cada dia”.

El local del carrer Enric Delaris també té una zona exterior que s'ha arranjat

Etiquetes:
Cultura