26 d'abril de 2024

Maresmón i Josefina Pujadas s'emporten els premis dels balcons més ben guarnits

Agustí Farrés, de Vic, i Helena Capdevila, de Manlleu, s'han endut els premis del concurs fotogràfic

Judit Alcolea 4 d'agost de 2015 a les 13:53
El balcó decorat per l'entitat Maresmón ha estat el principal guanyador

Aquest dimarts a les vuit del vespre, a la sala de plens de l’Ajuntament de Manlleu, tindrà lloc l’entrega de premis dels guanyadors del tercer concurs floral de balcons i finestres i del segon concurs fotogràfic de balcons i finestres. En aquesta edició dels concursos hi ha hagut 16 participants en el concurs de balcons i 11 participants en el concurs fotogràfic.


El primer premi del concurs de balcons ha recaigut en l’associació Maresmón del carrer Vendrell amb Alta Cortada. El segon premi se l’ha endut Josefina Pujadas per la decoració del balcó de la plaça Fra Bernadí. L’encant de cada balcó l'ha remarcat Carme Trillas, regidora de Participació Ciutadana.


També s’han escollit els guanyadors del segon concurs fotogràfic. El primer premi se l’emporta l’Agustí Farrés de Vic i el segon premi per Helena Capdevila de Manlleu. L’any vinent es farà una altra edició del concurs, hi haurà alguns canvis i les dates seran diferents. Segons Trillas, s’està rumiant si traslladar el concurs a la primavera, quan tot floreix. Carme Trillas, en fa una valoració molt positiva del concurs.

Etiquetes:
Cultura