27 d'abril de 2024

El manlleuenc Ricard Farrés crea una guia amb consells per establir-se a Londres

La capital anglesa pot suposar "moltes més oportunitats laborals", segons Farrés

Arola Cumeras 21 d'agost de 2015 a les 14:07
Ricard Farrés, aquest dijous als estudis de Ràdio Manlleu

El manlleuenc Ricard Farrés, que porta dos anys vivint i treballant a Londres, ha creat una nova guia disponible a internet per poder situar-se a la capital britànica. A la guia hi aporta consells pràctics sobre la manera d’establir-se en aquesta terra que considera que està plena d’oportunitats. Farrés va marxar per “fer un canvi d’aires” i procurar trobar feina al seu sector, del màrqueting i del disseny, malgrat que hi va arribar “amb un nivell d’anglès bastant baix”.


Fa uns dos anys que hi està establert, a l’est de la capital anglesa. Ara, que passa uns dies a Catalunya, treballa a través d’internet com a freelance. Fa poques setmanes s’ha decidit a compartir a internet aquest compendi d’experiències pràctiques, a la pàgina futuroenlondres.com.


Farrés primer havia pensat posar la guia de pagament però “potser hauria estat un error perquè es pot ajudar a molta gent”. Ara l’està divulgant a les xarxes socials i ha tingut bona acollida i un munt de comentaris positius. De moment porta gairebé 600 descàrregues i també s’ha adonat que “hi ha empreses d’aquí que fan negocis amb Londres i s’han interessat per clients potencials, com pot ser el cas d’una escola d’idiomes o empreses que et faciliten la feina i el pis”.


Una de les coses més positives que té la ciutat és que “hi ha moltes oportunitats i la gent és molt oberta, amb una societat amb persones que provenen de tot el món”. Farrés, però, troba a faltar aspectes quotidians com ara el bon temps o la gastronomia catalana.

Etiquetes:
Societat