25 d'abril de 2024

Diumenge, titelles a l'Embarcador del Ter

Es tracta d'un espectacle titulat Lost Love, una història d'amor en format breu

Sergi Sayago 21 d'agost de 2015 a les 18:28
Una imatge de l'espectacle

L’Embarcador del Ter de Manlleu reactiva noves llunes. L’última proposta va arribar el 2 d’agost amb el concert de la mà d’Anna Solans a la veu i d'Edgar Vila a la guitarra que van protagonitzar aquesta darrera lluna del curs. 


Durant la Festa Major de Manlleu els espectacles van quedar aturats. Ara, després d’actuacions com la glosa programada cada dimecres, o diversos concerts de tots els estils, arriben noves propostes. Algunes de les actuacions es van haver de suspendre a causa de les pluges i ara es recuperen, però també hi ha noves activitats.


Aquest proper diumenge a les 7 del vespre, el passeig del Ter acollirà la companyia de teatre i titelles franco-argentina Alas Negras, que oferirà l’espectacle Lost Love, una història d’amor, en format breu, pensada per a tots els públics. Immaculada Tubau, una de les organitzadores, ha explicat a Ràdio Manlleu algunes de les activitats programades.


L’actuació de Lost Love tindrà l’entrada gratuïta. Les Llunes del Ter estan organitzades pel Grup de Defensa del Ter conjuntament amb l’Ateneu de Manlleu i amb persones a títol individual.

Etiquetes:
Cultura