26 d'abril de 2024

El Manlleu comença la lliga a Tercera amb empat davant del Santfeliuenc (0-0)

El Santfeliuenc es va acabar quedant amb 10 per una expulsió amb vermella directa que va veure Joserra al minut 73

Arola Cumeras 24 d'agost de 2015 a les 13:27
La imatge de la presentació del nou equip, la temporada 2015-16

L’AEC Manlleu va empatar a 0 al primer partit de la lliga a Tercera Divisió, contra el Santfeliuenc. L’equip s’ha endut el primer punt de la temporada, davant d’un equip que va plantar cara malgrat quedar-se amb deu homes, per l’expulsió de Joserra per agressió a Canal.


El primer partit de la lliga al Municipal d’Esports va començar amb domini del Manlleu, que estava molt actiu als primers minuts, amb ocasions com la de Joshua, amb un xut de falta directa que va sortir desviat o bé un intent de Muñoz. El primer quart d’hora d’enfrontament, el Manlleu va dominar clarament i creava perill. A la mitja hora, però, el matx es va començar a igualar i al 42 l’ocasió més clara va ser pel Santfeliuenc, amb una contra, però Segovia va fer una gran aturada i es va arribar al descans amb el marcador amb empat a 0.


A la segona meitat, el conjunt manlleuenc va tenir una bona arrencada, amb ocasions d’Uroz i aturades de mèrit del porter Segovia. El tècnic, Albert Fernández, es mostra content del punt aconseguit però demana més intensitat al final del matx.


El Santfeliuenc es va acabar quedant amb 10 per una expulsió amb vermella directa al minut 73 perquè Joserra va agredir Canal. Un altre dels condicionants del partit van ser les lesions, ja que Peña es va haver de retirar. Sobretot durant la pretemporada l’equip encadena una llarga ratxa de lesions, se’n lamenta l’entrenador del Manlleu. El proper partit del primer equip de l’AEC Manlleu serà dissabte que ve al camp del Granollers.

Etiquetes:
Esports