25 d'abril de 2024

Ramon Julian, desè a Noruega, es manté al vuitè lloc de la Copa del Món

L'escalador del GEM va tornar a patir i se li complica una remuntada

Arola Cumeras 25 d'agost de 2015 a les 13:28
Ramon Julian a Noruega

Aquest cap de setmana a Stavanger, a Noruega, ha tingut lloc la quarta prova de la Copa del Món d’escalada. El manlleuenc Ramon Julian va patir alguns contratemps i es va haver de conformar amb la desena posició. Va quedar fora de la desitjada final i no ha pogut remuntar posicions: es manté vuitè a la general.  


Divendres al matí es van fer les vies classificatòries al flaix. Julian va poder arribar a fer un Top en una via i quedar-se molt a prop de poder aconseguir-ho a la següent. Es va classificar en onzena posició. Segons el de Manlleu, va poder escalar a “força bon ritme i tranquil”, tot i que va lluitar molt a la segona via “no tenia res a fer” perquè “un moviment molt llarg” el va fer caure sense tenir opcions a fer el Top. De totes maneres, les sensacions de l’escalador van ser bones i físicament es va sentir “bé amb l’equipament de les vies”.


El mateix divendres a la tarda es van fer les semifinals, on novament Julian va lluitar fins a la part final, però una mala col·locació del cos el va sentenciar a la desena posició i va quedar fora de poder disputar la final. Segons el manlleuenc, va sentir-se “molt còmode i bastant segur a cada moviment”.


Va escalar a poca velocitat i va poder arribar a la part final encara amb forces per continuar, però una “mala visualització i col·locació tècnica del cos” va causar la caiguda. Ara es troba a la vuitena posició de la General de la Copa del Món, i ja té molt difícil una remuntada fins a posicions capdavanteres. Ara la competició s’aturarà durant un mes i Julian ho aprofitarà per entrenar i parla de fer un viatge per “aclarir la ment” i superar els resultats adversos.

Etiquetes:
Esports