26 d'abril de 2024

El Nadal és l'eix temàtic del 22è cicle de conferències i audicions musicals del MIT

L’eix central seran les sis cantates que Bach va compondre sota el títol d’'Oratori de Nadal'.

El Ter 11 de novembre de 2008 a les 17:35
Totes les inscripcions es faran abans de les sessions.
Aquest dimarts al vespre comença el 22è cicle de conferències-audicions sobre música organitzat pel Museu Industrial del Ter i l’Escola de Música de Manlleu. El curs porta per títol 'Nadal, Nadal'. Al llarg de 6 sessions Jordi Domènech, cantant i compositor, descobrirà com l’època de Nadal ha estat sempre un tema present en molts compositors.

Aquest nou cicle pretén aprofundir sobre la música de Nadal. Seran sis sessions on es podrà sentir música ben diversa. L’eix central seran les sis cantates que Bach va compondre sota el títol d’'Oratori de Nadal' combinades però, amb músiques de Britten, Cherubini, Massenet o Händel.

Aquest dimarts al vespre obre el cicle la primera d'aquestes sis cantates que Bach va compondre sota el títol 'Oratori de Nadal'. Jordi Domènech recorda que el públic que assisteix a aquestes sessions no és especialitzat i que el que es pretén és passar una bona estona i aconseguir una proximitat amb el públic que no es troba en els concerts.

El preu de tot el curs que consta de 6 sessions, és de 20€ i per només una sessió de 5€. Pels alumnes de l’escola de Música de Manlleu és gratuït. Totes les inscripcions es faran abans de les sessions.
Etiquetes:
Cultura