25 d'abril de 2024

Dilluns comencen les incripcions per als cursos de natació a la piscina de Manlleu

Els cursos infantils organitzen la inscripció en jornades diferents segons l'edat dels nens i nenes, per evitar cues

Arola Cumeras 26 d'agost de 2015 a les 13:42
Una imatge d'arxiu de la piscina coberta

Dilluns vinent començarà el període d’inscripció als cursos de natació de Manlleu. Com és habitual, durant el procés tindran preferència les persones que estiguin empadronades a Manlleu o que ja tinguin abonaments per a la piscina.


Els cursos infantils s’iniciaran la setmana del 28 de setembre. Com a novetat, tindran dates d’inscripció diferents segons el curs escolar del participant. Amb la finalitat de millorar les inscripcions presencials dels cursos infantils, reduir les cues i seguir mantenint la individualització per cada usuari, s’han marcat dies concrets d’inscripció segons el curs escolar dels nens i nenes, segons ha comentat el tècnic d’Esports, Enric Mayo.


Les inscripcions dels adults són “més esglaonades i no hi ha tanta acumulació ni pressió per no perdre la plaça”. Amb la divisió per dies “s’intentarà que el temps d’espera sigui reduït, més àgil i mirarem de donar plaça a tothom”. Els cursos per a infants tenen “molt d’èxit perquè oferim bona qualitat amb monitors molt experimentats”. En el cas dels adults, hi ha alguna novetat.


El 7 i 8 de setembre, els primers d’inscriure’s seran els infants d’1 i 2 anys, P3 i P4. Els cursos per nens s’estructuren segons el curs escolar 2015-16, i es planificaran amb uns objectius tècnics a assolir per cada nivell. Pels empadronats fora de Manlleu les inscripcions infantils i adults començaran a partir del 17 de setembre. Per més informació cal adreçar-se a la Piscina Municipal de Manlleu, o trucar al telèfon 93 851 13 55. La informació també la podreu trobar a www.manlleu.cat.

Etiquetes:
Esports