25 d'abril de 2024

Els manlleuencs Hi-Light actuen al Sunset de Torelló

La seva actuació arriba després d'haver estat al Rototom

Arola Cumeras 28 d'agost de 2015 a les 16:55
Una imatge de Hi-Light Sound. Foto: Rototom

Els manlleuencs Hi-Light Sound actuen aquest divendres al Festival Sunset, que tornarà a omplir Torelló de vibracions reggae, remetent al mític festival U-Zona Reggae. És un festival de ritmes d’arrel jamaicana que fins ara ha ocupat diversos emplaçaments gironins i ara ha aterrat a Osona.


Els sound system Ricard Pérez (Richy G.) Jordi Grané (Jordi HiGrade) actuen aquest divendres, a les 3 de la matinada. El Sunset Empordà, un festival amb ritmes d’arrel jamaicana, omplirà Torelló de dijous a dissabte, a la zona del pavelló, d’activitats musicals, però també culturals i lúdiques.


Grané explica que hi ha parades, gastronomia, artesania, i fins i tot activitats per a infants, en un esdeveniment que "no és només música, sinó també cultura". Com que la seva actuació serà de matinada, Jordi Grané comenta que volen presentar un directe enèrgic.


Ja fa 13 anys des de la darrera edició de l’U-Zona Reggae, que segons Grané va ser festival de referència del gènere a tot Europa, per la qual cosa es mostren molt orgullosos de poder participar en un esdeveniment que intenta recuperar-ne l’estela.

Etiquetes:
Cultura