26 d'abril de 2024

El Manlleu buscarà una victòria en el primer enfrontament a domicili, contra el Granollers

Aquest dissabte Albert Fernández ja podrà comptar amb Manel Sala i Oriol Esteve

Arola Cumeras 28 d'agost de 2015 a les 19:02
Una imatge de la pretemporada, en el partit contra el Barça B. Foto: Sport via web AEC Manlleu

El Granollers serà el primer rival a domicili del Manlleu en un matx que s’ha avançat a dissabte a 2/4 de 8 del vespre. Els manlleuencs miraran de passar de l’empat a 0 de la setmana passada davant del Santfeliuenc i endur-se una victòria.  


Al partit d’aquest dissabte al camp del Granollers, els manlleuencs ja recuperaran Manel Sala i Oriol Esteve. El tècnic, Albert Fernández, ha destacat a Ràdio Manlleu les bones qualitats del rival, que s’ha reforçat respecte la passada temporada.


Segons Fernández, el fet de poder recuperar Sala i Esteve és una molt bona notícia. Seuma continua lesionat i Hamza no ha pogut formalitzar la fitxa. Més enllà d’aquest tràmit, però, tampoc no podria jugar perquè es va fer mal i arrossega una fissura en un peu. L’equip continua pendent, d’altra banda, de la incorporació d’un central.


El Manlleu va començar la lliga davant del Santfeliuenc sense gols i a la primera jornada del grup cinquè de Tercera ocupa l’onzè lloc, amb un punt. El partit d’aquest dissabte davant del Granollers començarà el 2/4 de 8 del vespre es podrà seguir a Ràdio Manlleu.


 

Etiquetes:
Esports