24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu aconsegueix la primera victòria de la temporada davant el Granollers (1-3)

Albert Fernández: ?ha estat una victòria merescuda?.

G.Moral 31 d'agost de 2015 a les 11:43
Foto d'arxiu. aecmanlleu.com

L’AEC Manlleu va sumar la primera victòria de la temporada aquest cap de setmana al camp del Granollers per 1 gol a 3. Dos gols d’Uroz i un altre de Joshua van acabar donant la victòria als manlleuencs en un partit que van dominar de principi a fi. Tres punts que es sumen al punt aconseguit en el primer partit de lliga a casa davant el Santfeliuenc. 


Victòria molt treballada de l’equip de Fernández al camp del Granollers. Partit molt seriós del Manlleu que comença a donar senyal de vida en aquest inici de lliga. El Manlleu va estar molt centrat en tot moment, equilibrat en totes les línies del camp  i així ho va demostrar el marcador.  El conjunt manlleuenc va ser el més actiu de cara a porteria. Als primers compassos de partit Pol Coll enviava a fora un bon xut que semblava que entrava. El Manlleu, molt centrat al partit, es feia amb el domini de la pilota. Al minut 26 arribaria el primer gol, obra de Òscar Uroz, amb el què s’arribaria al descans.


La segona part va seguir amb la mateixa tònica, amb un Manlleu dominant i un Granollers que s’acostava a la porteria de Segovia i aconseguia retallar diferencies al 52. Poc va durar l’alegria ja que just un minut després Uroz ampliava la diferència amb un gran xut des de la frontal. Joshua tancava el marcador amb un gol de traca i mocador després de transformar una falta directa. Pel tècnic manlleuenc, Albert Fernández, “ha estat una victòria merescuda”.


Per a Fernández aquesta jornada ha servit d’impàs ja que respecte la pretemporada i la primera jornada de lliga l’equip ha canviat molt, sobretot perquè tàcticament l’equip ha estat molt bé. Per al tècnic les sensacions han estat molt més bones les d’aquesta setmana que no pas la de la setmana passada. Per aquest motiu s’ha de seguir amb aquesta dinàmica per guanyar al Terrassa la propera jornada, afirma Fernández.


Un partit davant el Terrasa que es disputarà el proper diumenge a la tarda al Municipal d’esports de Manlleu, que serà el partit corresponent a la tercera jornada.

Etiquetes:
Esports