25 d'abril de 2024

Gran ambient pels 30 anys de les festes del carrer de la Passió

El sopar dels 30 anys va aplegar gairebé un centenar de persones

Judit Alcolea 31 d'agost de 2015 a les 13:34
Una imatge del muntatge teatral que fan els veïns i veïnes del carrer, just després del pregó de les festes

Aquest cap de setmana han tingut lloc les festes de Sant Roc al carrer de la Passió, que enguany ha celebrat el 30è aniversari. Pel fet que s’ha celebrat el trentè aniversari, es va introduir un nou festival i jocs d’aigua per als més menuts. Josep Bosch, membre de la comissió explica que hi ha hagut molta afluència de gent i el temps va acompanyar tot el cap de setmana.


Els actes van començar divendres a la tarda amb l’engalanament del carrer. A la capella de Sant Roc es va resar el rosari i tot seguit es va fer el pregó i inauguració de les festes. Tot seguit va tenir lloc la sardinada que es va acompanyar d’una representació teatral en què els més petits també van participar-hi i es va fer un repàs de notícies del carrer que han passat durant l’any.


Dissabte es van fer els jocs d’aigua i de cucanya per als petits i al vespre es va commemorar el sopar dels 30 anys que va acabar amb el Gran ball a càrrec de duet Nou Estil. Diumenge es va fer, per acabar les festes, una arrossada popular i al vespre una xocolatada. Els actes amb més èxit i la participació en els actes populars els ha repassat Josep Bosch, que és també el forner de l’emblemàtic forn de Sant Roc


En tots els actes van poder gaudir, nens i adults, del fet que el carrer estigués tallat. Bosch comenta que el tall “permet a la canalla gaudir amb bicicleta i la pilota”. Segons afirma Pep Bosch, “esperem poder continuar la festa durant molts anys, i l’any que ve si Déu vol farem 31 anys”.

Etiquetes:
Cultura