25 d'abril de 2024

Més de 130 persones a les visites teatralitzades de l'Esperit del Ter

L'any vinent es preveu seguir donant continuïtat a aquesta oferta estival del Museu del Ter

Judit Alcolea 1 de setembre de 2015 a les 16:10
Una imatge d'un dels esperits, el de l'Assumpta

El Museu del Ter conjuntament amb la Compayia CorCia Teatre van tancar diumenge les visites teatralitzades de l’Esperit del Ter que van començar el dia 5 de juliol. Ja fa vuit anys aproximadament que es fan visites teatralitzades perquè així el Museu del Ter tingui més moviment durant els mesos d’estiu.


Durant els diumenges dels mesos de juliol i agost s’han fet les visites teatralitzades de l’Esperit del Ter. Han pogut gaudir-ne 134 persones. David Rebollo tècnic del Museu del Ter explica que durant l’exposició es podia veure de manera més dinàmica com era treballar en una fàbrica de filatura.


Des de el Museu del Ter i la Companyia CorCia teatre, se’n fa una valoració molt positiva i es preveu que l’any que ve es tornin a fer les visites teatralitzades perquè van funcionant i es una manera d’aportar una cosa diferent durant l’estiu. Rebollo afirma que “és un producte que fa molts anys que el tenim, està molt consolidat i ben treballat”. En Quim i l’Assumpta són els dos personatges que s’han deixat veure aquest estiu, amb les actituds i roba pròpies d’obrers del segle XIX.


Ràdio Manlleu i el Museu del Ter van regalar dues entrades dobles a través d’un sorteig per poder anar a la visita guiada de l’últim dia de manera gratuïta. Respecte l’exposició del desè aniversari de la Festa del Serpent que va acabar el passat diumenge 30 al final la van veure 1.213 visitants.

Etiquetes:
Cultura