26 d'abril de 2024

Joan Cros és segon a Itàlia al supercròs de Bognolo du Mella

El manlleuenc pateix una caiguda a la superfinal però acaba segon de la general

G.Moral 2 de setembre de 2015 a les 10:51
Joan Cros a Itàlia

Joan Cros segueix imparable a la gira internacional que està duent a terme aquest estiu. El Manlleu va tornar a pujar al podi en una prova de supercròs, aquest cop a Itàlia. Cros va ser segon a l’SX de Bognolo du Mella, després d’estar gairebé davant durant tota la disputa de la prova.


 Les sensacions sobre la KTM van ser molt bones durant tot el cap de setmana. El manlleuenc ja marcar el segon millor temps als entrenaments, demostrant que es trobava en un gran estat de forma i que era un dels favorits a la victòria, en la categoria SX1.


 En la final de la categoria Reina el manlleuenc també va complir els pronòstics aconseguint una segona posició de nou. Fent una cursa espectacular, sense prendre riscos i assegurant-se el podi en SX1 i el pas directe a la superfinal. Aquest última cursa de la prova italiana va acabar sent un calvari pel manlleuenc. A la sortida, Cros marcava el ‘holeshot’ però un pilot el va envestir per darrere en el primer revolt i el feia caure.


La caiguda l’obligava a remuntar des de l’última posició, fins acabar en quart lloc. Un quart lloc que li va donar el segon lloc de la general.  patia una caiguda que el relegava a l’últim posició. En comprovar que no tenia cap problema es va aixecar i va tornar a llençar-se a la cursa. Amb la caiguda es veia obligat a remuntar, amb tot l’esforç el manlleuenc acabava quart. Gran remuntada del manlleuenc que li va donar el premi d’acabar segon.


Un nou podi pel manlleuenc que el suma al palmarès d’aquesta temporada que la cataloga de molt bona, sobretot pels resultats obtinguts després de la lesió de principi de temporada. Ara, el de Manlleu, afirma que seguirà donant el màxim en les properes proves que disputarà de l’internacional. Tot i així ha dit que es centrarà en les dues curses que queden de l’estatal i aconseguir la victòria o el podi.


Cros ja comença a mirar la propera temporada, sobretot pel que fa a objectius. Tot i així el manlleuenc està centrat plenament en aquesta temporada i en acabar de la millor manera.

Etiquetes:
Esports