25 d'abril de 2024

Millores a l'aparcament municipal del passeig del Ter, davant de La Salle

La tercera setmana d'agost també es va pavimentar de nou el pati de l'escola Puig-Agut

Arola Cumeras 1 de setembre de 2015 a les 17:20
Una imatge dels treballs de millora que s'han fet a l'aparcament. Foto: Ajuntament de Manlleu

L’aparcament municipal de davant de La Salle, prop de la zona esportiva, s’ha arranjat aquest estiu. El regidor d’Urbanisme, Enric Vilaregut, explica que l’actuació s’emmarca dins d’una remodelació d’aquell tram, on encara queden pendents algunes baranes del canal, que es van retornar al fabricant perquè eren defectuoses.


Les obres de millora de l'aparcament de Pysesa va implicar fer una estesa nova de grava i compactar-la. A més, s'han instal·lat dues reixes per evitar l'embassament d'aigua. El material que s'ha utilitzat per l'estesa de grava és "un fresat de molt bona qualitat" que ha pogut ser reciclat de l'asfalt nou "que va utilitzar la Diputació" per les obres d'asfaltament de diversos trams del passeig de Sant Joan i altres vies.


A l’aparcament, es va impedir estacionar-hi durant alguns dies per tal que “les màquines poguessin treballar còmodament”. Vilaregut afirma que a partir d’ara es podrà aparcar “amb garanties” sense “tants sots ni tants problemes com teníem fins ara”.


La tercera setmana d’agost també es va pavimentar de nou el pati de l’escola Puig-Agut. Segons el regidor, era una millora llargament reivindicada i s’hi ha pogut destinar una partida de 16.000 euros.


Ben aviat el consistori confia en poder tirar endavant un procés participatiu més ampli sobre com ha de ser el passeig del Ter de Manlleu.