26 d'abril de 2024

Aquest divendres arrenquen les festes del barri del Puig-Teuleria de Manlleu

Els veïns confien que el temps no els espatlli les activitats a l'aire lliure

Judit Alcolea/Arola Cumeras 2 de setembre de 2015 a les 18:02
Una imatge de l'emblemàtic Bici-Puig, durant l'edició del 2014

A partir de divendres el barri El Puig La Teuleria celebrarà les seves festes amb activitats per a tots els públics. Els actes inclouen un recull de fotos del barri, country, concurs de pastissos, actuacions musicals, cercavila de gegants o exhibició de ballet. La presidenta del barri del Puig, Maria Rosa Vilaró, ha explicat que alguns dels actes més destacats seran divendres i dissabte.


El pregó, divendres a les 9, anirà a càrrec de Josep Maria Costa, del Diari de Manlleu, que l’any passat no el va poder pronunciar a causa de la pluja i se li ha demanat que el repeteixi. Els veïns han remarcat que la seva festa té una vocació d’atraure persones de tot Manlleu i per això hi ha atraccions que puguin agradar al públic familiar, fins i tot d’altres punts d’Osona. Segons Vilaró, també serà important si el temps acompanya poder fer àpats a l’aire lliure i col·laborar en el recapte d’aliments.


Dissabte es fa la segona edició del Mercat del Trasto, que va suposar una bona acollida l’any passat, especialment per a la gent jove que va posar a la venda objectes que ja no els feien falta. Les festes acaben diumenge amb l’emblemàtic Bici-Puig i mariatxis i un fi de festes amb els diables i tabalers Serpents de Manlleu.


 

Etiquetes:
Cultura