26 d'abril de 2024

L'Associació de Rescat d'Osona recull firmes per prohibir els collars d'estrangulament

La petició es deixarà durant un temps a internet perquè la gent pugui firmar

Judit Alcolea/Arola Cumeras 4 de setembre de 2015 a les 16:15
La imatge que Adro adjunta a la petició publicada a change.org

La principal finalitat de l’associació és ajudar als gossos d’Osona que estan maltractats. Quan reben un avís de persones anònimes, fan de mediadores i expliquen als propietaris que els animals tenen unes necessitats que s’han de complir per millorar el seu estat. El principal objectiu l'ha explicat a Ràdio Manlleu lvette Sarquella, fundadora i tresorera de l’associació.


La petició de recollida de firmes va començar el 25 d’agost, a l’última lectura hi havia recollides 1. 260 firmes. L’ activista pels drets dels animals afirma que “estem molt contentes perquè no ens ho esperàvem i veiem que hi ha bastant resposta per part de la societat”. Per fer la firma, assegura, és un procés molt ràpid.


L’associació no s’ha establert un objectiu final de firmes. La petició es deixarà durant un temps a internet perquè la gent pugui firmar. Quan ho creguin oportú, presentaran les firmes als ajuntaments corresponents i miraran d’aconseguir que es prohibeixin els collars de punxes, una situació que ja s'ha produït, expliquen, en ciutats com Barcelona.


Adro ha agraït també la feina que fa la seva brigada. El grup està constituït legalment des de l’abril del 2015 i està format per 8 noies de la comarca d’Osona.

Etiquetes:
Societat